Fenerbahçe, Malatyaspor maçı hazırlıklara ara vermedi

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig’in 19. haftasında pazar günü evinde Yeni Malatyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla başladı.

23 Aralık 2021 Perşembe 14:25
Fenerbahçe, Malatyaspor maçı hazırlıklara ara vermedi

Can Bartu Tesisleri'ndeki çalışmayı Fatih Karagümrük ile oynanan karşılaşmada ilk 11’de görev alan oyuncular rejenerasyon çalışmalarıyla tamamladı.

Diğer oyuncular ise ısınma ve çabukluk çalışmalarının ardından pas çalışmaları yaptı. Dar aladan gerçekleştirilen çift kale maçla süren antrenman, bireysel çalışmalarla sona erdi.

Altay Bayındır günü bireysel çalışmalarla; Mergim Berisha ve Ferdi Kadıoğlu ise tedaviyle geçirdi.

İHA

banner119
Son Güncelleme: 23.12.2021 14:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108