Fenerbahçe ikinci yarıda ilk kez 3 gol attı

Aytemiz Alanyaspor deplasmanında 3-2 kazanan Fenerbahçe, 2017 yılında ligde oynadığı 8 karşılaşmada ilk kez 3 gol attı. Sarı-lacivertliler ikinci yarıdaki 8. maçında 3. galibiyetini elde etti.

11 Mart 2017 Cumartesi 13:43
Fenerbahçe ikinci yarıda ilk kez 3 gol attı

Aytemiz Alanyaspor deplasmanında 2-0 geriye düşen, sonrasında ise iyi bir reaksiyon göstererek galibiyete uzanmayı başaran Fenerbahçe, Süper Lig'in ikinci yarısında oynadığı maçlarda ilk kez 3 gol attı. Ligin ikinci yarısında 8. karşılaşmasına çıkan ve 3. galibiyetini alan sarı-lacivertli takım, bu maçları tek farklı kazandı. Ligin ikinci devresinde Medipol Başakşehir'i 1-0 ve geçtiğimiz hafta da Osmanlıspor'u 1-0 mağlup etmeyi başaran Fenerbahçe, Aytemiz Alanyaspor deplasmanında da tek farkla galip geldi.

2017'nin ilk deplasman galibiyeti


Sarı-lacivertli takım ligin ikinci yarısında ilk kez deplasmanda galibiyete uzanmayı başardı. Kayserispor'a 4-1 mağlup olan Fenerbahçe, sonrasında oynadığı deplasman maçlarında ise Bursaspor'la 1-1 ve Gaziantepspor'la da yine aynı skorla 1-1 berabere kalmıştı. Fenerbahçe, ikinci yarıdaki 4. deplasman karşılaşmasında kazanmayı başardı.

İHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108