Evkur Yeni Malatyaspor karlı sahada çalıştı

Evkur Yeni Malatyaspor hafta sonu evinde karşılaşacağı Adana Demirspor maçının hazırlıklarını karla kaplı antrenman sahasında sürdürdü.

15 Aralık 2016 Perşembe 17:00
Evkur Yeni Malatyaspor karlı sahada çalıştı
TFF 1. Lig ekiplerinden Evkur Yeni Malatyaspor, hafta sonu evinde karşılaşacağı Adana Demirspor maçının hazırlıklarına karla kaplı antrenman sahasında devam etti

Teknik Direktör İrfan Buz ve yardımcılarının nezaretinde gerçekleşen antrenman düz koşu ile başladı. Ardından açma-germe hareketleri yapan sarı-kırmızılılar dar alanda pas çalışması ile antrenmana devam etti. Karlı zeminde çalışan futbolcular, hava sıcaklığının sıfırın altında 1 dereceye düşmesinden dolayı sık sık ısınma hareketleri yaptı.

Sarı-kırmızılı ekip, yarın yapacağı antrenmanla Adana Demirspor maçının hazırlıklarına devam edecek.

İHA

banner119
Son Güncelleme: 15.12.2016 17:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108