Cüneyt Çakır’ın yönettiği maça soruşturma açıldı

FIFA, Cüneyt Çakır’ın yönettiği İngiltere - İskoçya maçı hakkında soruşturma başlattı.

18 Kasım 2016 Cuma 08:33
Cüneyt Çakır’ın yönettiği maça soruşturma açıldı
FIFA, 2018 Dünya Kupası Elemeleri kapsamında İngiltere ile İskoçya arasında oynanan ve Cüneyt Çakır’ın yönettiği karşılaşmaya disiplin soruşturması açtı.

11 Kasım Cuma günü Londra’da Wembley Stadı’nda oynanan maça futbolcuların gelincik sembolü bulunan pazubandla çıkmasından dolayı iki takım hakkında da disiplin soruşturması başlatıldığı öğrenildi.

Birleşik Krallık’ta her yıl 11 Kasım’da savaşlarda ölen ve yaralanan askerler için halk yakasına gelincik broşları takıyor.

İHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108