Cengiz Özyalçın: “Takımımız, taraftarlara yılbaşı hediyesi verdi”

Galatasaray İkinci Başkanı Cengiz Özyalçın, Aytemiz Alanyaspor karşısında alınan 5-1 skor için, “Futbol takımımız farklı bir skorla taraftarlara bir yılbaşı hediyesi verdi” dedi.

25 Aralık 2016 Pazar 22:00
Cengiz Özyalçın: “Takımımız, taraftarlara yılbaşı hediyesi verdi”

Gaiatasaray, Spor Toto Süper Lig’in 16. haftasında TT Arena’da karşılaştığı Aytemiz Alanyaspor’u 5-1 mağlup etti. Mücadele sonrasında Galatasaray İkinci Başkanı Cengiz Özyalçın, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Özyalçın, Beşiktaş ve Kayseri'deki terör saldırıları ile Fırat Kalkanı Harekatı'nda şehit olan güvenlik görevlilerine başsağlığı diledi.

Aytemiz Alanyaspor karşısında iyi bir galibiyet aldıklarını belirten Özyalçın, “Futbol takımımız farklı bir skorla taraftarlara bir yılbaşı hediyesi verdi. Galatasaray’ın hiç hesapta olmayan, tahmin etmediğimiz puan kayıpları oldu. Sanıyorum takımdaki aksaklıkları teknik ekip tespit edecektir.. Futbol A.Ş.’de UEFA kriterleri ve kulübümüzün ekonomik yapısını göz önüne alarak, bunu yönetim kuruluna sunar. Yönetim kurulundan da onay çıktıktan sonra transfer gerçekleşir” şeklinde konuştu.

İHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108