Bursaspor Tarafından Mert Günok’a Transfer İzni Çıktı

Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay, yeşil-beyazlıların usta kalecisi Mert Günok'un Galatasaray'a transferine kadar izin verildiğini söyledi.

26 Temmuz 2017 Çarşamba 13:53
Bursaspor Tarafından Mert Günok’a Transfer İzni Çıktı

Ali Ay, yapmış olduğu açıklamada, kaleci Mert Günok'un menajeri birkaç gün evvel kendisine gelerek, oyuncuyu Galatasaray'ın transfer yapmak istediğini bildirdi.

Mert Günok'un Bursaspor ile sözleşmesi gelecek sene biteceğini söyleyen Ay, "Mert'in bize senelik maliyeti 1 milyon 100 bin avronun üzerinde. Mert, çok iyi ve karakterli bir oyuncu fakat ikinci kaleci olarak bizim için yüksek bir maliyeti var. 

Biz de kulübümüzün bütçesini düşündük ve transfer olmasına izin verdik.

Ay, Galatasaray'ın Mert Günok'un transferi için kendilerine bir bonservis bedeli yapılmayacağını söyleyerek, "Bizim için transfer yapılmasında herhangi bir sorun yok. 

Oyuncu, Galatasaray ile anlaşma sağladığı an takımdan ayrılmış olacak

Transfer çalışmaları 

Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay, yeni sezon evvelinde güçlü bir kadro oluşturmak için transfer çalışmalarıda devam ettiğini söyledi.

Avusturya'da takımla birlikte olduğunu ve burada transfer çalışmalarıyla ilgili teknik direktör Paul Le Guen ile sık sık bir araya gelip istişarelerde yaptıklarını söyleyen Ay, konuşmasına şöyle devam etti:

Listemizde yer alan Udinese'den Emmanuel Badu'nun transferi için arkadaşlarımız İtalya'ya gitti. Oyuncu ile anlaşma yapmıştık. Satış opsiyonlu kiralık olarak kadromuza dahil yapmak istiyoruz. 

Fakat Udinese, oyuncuyu bonservisi ile vermek istiyor. Talep edilen rakam da 5 milyon avro. Eğer kulübü ile kiralama konusunda anlaşmaya varırsak Badu takıma dahil olacak. 

Bunun dışında görüştüğümüz başka oyuncular da var. İki orta saha, bir kanat ve bir de sağ bek kadromuza dahil yapmak istiyoruz. 

Hiç kimse merak etmesin, güzel bir kadro kuracağız. Şu an için Volkan Şen gündemimizde değil"

 Ali Ay, Fenerbahçe'den ayrılan eski oyuncuları Volkan Şen ile bir görüşmeleri olmadığını söyledi.

Volkan Şen' tekrardan Bursaspor'a döneceği konusunda söylemlerin olduğunu söyleyen Ay, ''Hoca 'Olsa iyi olur.' dedi fakat bu konuda biraz gerçekçi olmamız gerekli. Şu an için Volkan Şen gündemimizde değil. Ne kendisiyle görüştük ne de bir anlaşmamız söz konusu.

Ay, takımdan gönderilecek oyuncularla ilgili de görüşmeler yaptıklarını söyleyerek, bu kapsamda Boban Jovic'in menajerine durumu ilettiklerini, bu futbolcunun da 1 seneliğine kiralık verileceğini sözlerine ekledi.

AA

banner119
Son Güncelleme: 27.07.2017 10:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108