Bursaspor erteleme maçında Eyüpspor’la karşılaşacak

Spor Toto 1. Lig’in 21. haftasında 16 dakika oynanan ancak yoğun kar yağışı sebebiyle ertelenen Eyüpspor-Bursaspor, yarın saat 20.00’de kaldığı yerden devam edecek.

09 Mart 2022 Çarşamba 13:33
Bursaspor erteleme maçında Eyüpspor’la karşılaşacak

Spor Toto 1. Lig’in 21. haftasında 16 dakika oynandıktan sonra yoğun kar yağışı sebebiyle ertesi güne ertelenen Eyüpspor-Bursaspor maçı, kar yağışının devam etmesi üzerine 10 Mart Perşembe gününe tehir olmuştu.

Eyüpspor’un 1-0 üstünlüğü ile 16. dakikada itibaren oynanacak olan kritik müsabaka yarın saat 20.00’de başlayacak.

Eyüp Stadı’nda oynanacak olan mücadeleyi hakem Direnç Tonusluoğlu yönetecek. Tonusluoğlu’nun yardımcılığını Murat Temel ve Emir Eray Eyisoy yapacak.

Ateş hattından çıkmak isteyen Bursaspor, bu maçı çevirebilmek için mücadele edecek. Eyüpspor’un hedefi ise Play-Off barajındaki yerini sağlamlaştırmak olacak.

banner119
Son Güncelleme: 09.03.2022 14:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108