Bursaspor Aydınspor 1923 Maçını Koray Gençer Yönetecek

Türkiye Futbol Federasyonu, Ziraat Türkiye Kupası’nda Perşembe günü deplasmanda oynayacağımız Aydınspor 1923 maçımızı Koray Gençerler’in yöneteceğini açıkladı.

20 Aralık 2016 Salı 19:16
Bursaspor Aydınspor 1923 Maçını Koray Gençer Yönetecek

TFF’den yapılan açıklamada Manisa Bölgesi A Klasmanı hakemi olan Koray Gençerleri’n yardımcılarının Erdem Bayık, Bahtiyar Birinci, 4.hakemin ise Ferhan Kestanlıoğlu olduğu belirtildi.  

Koray Gençerler bugüne kadar Bursaspor’umuzun 8 maçında düdük çaldı. Bu karşılaşmaları 3’ünden galibiyetle, ikisinden ise mağlubiyetle ayrıldık. Üç müsabaka ise beraberlikle sona erdi.

Koray Gençerler en son 2014-2015 sezonunda Ziraat Türkiye Kupası C Grubu’nda deplasmanda oynadığımız ve 1-1 biten Centone Karagümrük maçımızı yönetmişti.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108