Bowlingin ustaları kupalarına kavuştu

Çalışanlarının, moral motivasyonunu artırıcı sosyal ve sportif faaliyetlere önem veren Bursa Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürlüğü, gelenekselleştirdiği bowling turnuvasının üçüncüsünü Korupark Bowling Salonu’nda gerçekleştirdi.

31 Mayıs 2017 Çarşamba 15:47
Bowlingin ustaları kupalarına kavuştu

46 takımın katılımıyla düzenlenen organizasyonda şampiyonluğu Asfalt Birimi kazandı.

İkinciliği Timsahlar elde ederken, üçüncülük kupası Güvenlik’in oldu. Turnuvada dereceye girenlere kupalarını, Bursa Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdür Yardımcıları Güngör Gülenç ve Adem Vural verdi.

Birbirinden çekişmeli müsabakalara sahne olan turnuvanın en skorer kadın oyuncusu Nagihan Kılıç, en skorer erkek oyuncusu ise Arslan Hazım Battır oldu.

BBB

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108