Beşiktaş'ta Sergen Yalçın istifa etti

Beşiktaş, teknik direktör Sergen Yalçın ile karşılıklı olarak yolların ayrıldığını duyurdu.

09 Aralık 2021 Perşembe 13:20
Beşiktaş'ta Sergen Yalçın istifa etti

Beşiktaş’ta Teknik Direktör Sergen Yalçın dönemi sona erdi. Siyah-beyazlı kulüpte 4-0'lık Giresunspor mağlubiyetinin ardından geleceği konuşulmaya başlanan Sergen Yalçın ile karşılıklı olarak yolların ayrıldığı açıklandı.

Konuyla ilgili Beşiktaş resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "29 Ocak 2020 tarihinden bu güne Profesyonel Futbol Takımımızın teknik direktörlüğü görevini yapan, Sergen Yalçın ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunuyoruz. Görev süresince Profesyonel Futbol Takımımızla Süper Lig ve Türkiye Kupası şampiyonlukları yaşayan hocamız Sergen Yalçın‘a çalışmalarından dolayı teşekkür eder, bundan sonraki hayatında başarılar dileriz” ifadelerine yer verildi.

Beşiktaş ile Süper Lig ve Türkiye Kupası’nı kazanan Sergen Yalçın, toplamda çıktığı 79 resmi maçta 45 galibiyet, 10 beraberlik ve 24 mağlubiyet yaşadı.

İHA

banner119
Son Güncelleme: 09.12.2021 13:23
Anahtar Kelimeler:
BeşiktaşSergen Yalçın
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108