Beşiktaş'ta Alex Teixeira ile Yollar Ayrılıyor

Son dakika transfer haberi… Beşiktaş’ta Alex Teixeira ile yollar ayrılıyor. İşte siyah beyazlı ekibin son transfer gelişmesinin detayları!

23 Şubat 2022 Çarşamba 09:19
Beşiktaş'ta Alex Teixeira ile Yollar Ayrılıyor

Son dakika transfer haberi… Beşiktaş’ta Alex Teixeira ile yollar ayrılıyor. İşte siyah beyazlı ekibin son transfer gelişmesinin detayları!

Beşiktaş Yönetimi; Alex Teixeira için nihai kararını verdi. Genç isim şu sıralar Arap Yarımadası ve Çin Ligi ekiplerinin hedefinde. Öte yandan Teixeira’nın Beşiktaş’a çok fazla katkıda bulunmaması ve aldığı 3 milyon Euro’nun karşılığını verememesi, siyah beyazlı kulübü bir karara itti.

Sezon boyunca takımda istikrarsız bir görüntü veren Sambacı’nın kulüpten gönderilmesine onay çıktı. Beşiktaş, yurt dışı ekiplerinin kendisine takip olduğu oyuncusunun ayrılığı halinde ciddi bir gelir elde etmeyi de planlıyor. Yıldız oyuncunun menajeri şu an temaslar halinde. 5 milyon Euro civarında teklifler alan futbolcunun, sezon sonunda Beşiktaş’a bonservis bedeli kazandırarak takımdan ayrılma olasılığı yüksek görünüyor.

Sezon başında Beşiktaş kadrosuna bedelsiz olarak dahil olan Alex Teixeira, şimdiye dek gösterdiği performansla hem kulübün hem taraftarın beklentilerini bir türlü karşılayamadı. 21 karşılaşmada totalde 4 gollük performans sağlayan 31 yaşındaki oyuncu, eski parlak dönemlerinin uzağında olsa da halen kendisine talepler var. Bu sezon siyah beyazlı ekibe katılmadan önce Arap Yarımadası’ndan sayısız transfer teklifi alan isim Beşiktaş’ı seçmişti. Hem yakın arkadaşı Josef de Souza hem de Şampiyonlar Ligi faktörleri sebebiyle bu tercihi yapsa da, sezon sonunda Beşiktaş’a veda edecek gibi görünüyor.

Katar ve Suudi Arabistan ekiplerinin yanı sıra Çin Ligi ekiplerinin de hedefinde bulunan deneyimli futbolcunun, bu sezon Beşiktaş’a veda etme ihtimali her geçen gün artıyor. Teixeira, Siyah beyazlı kulüp ile yıllığı 3 milyon Euro’dan 3 senelik kontrat imzalamıştı. Fakat son dönemde gelen tekliflerin 5 milyon Euro seviyesinde olması, Arap ve Çin kulüplerine gönderilme ihtimalini artırdı. Sonuç olarak, Beşiktaş yönetimi Alex’in sezon sonunda ayrılmasına olumlu bakıyor.

Yönetimin, düşük bonservis bedeli karşılığında Sambacı ile yollarını ayırmaya sıcak baktığı belirtildi. Fakat yine de son kararın sezon sonuna bırakıldığı ve Alex’in Beşiktaş’tan ayrılırken hem kulübün yüksek maaşından kurtulması hem de bonservis bedeli kazandırması olasılığı da bulunuyor.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108