Bektaş: "Haklı bir galibiyet aldık"

TFF 1. Lig'in 14. haftasında deplasmanda Büyükşehir Gaziantepspor'u 3-0 mağlup eden Elazığspor'da Teknik Direktör Bayram Kadir Bektaş, "3-0'lık haklı bir galibiyet. Daha farklı da olabilirdi" dedi.

09 Aralık 2016 Cuma 22:09
Bektaş: "Haklı bir galibiyet aldık"

Maça iyi başladıklarını vurgulayan Elazığspor Teknik Direktörü Bayram Kadir Bektaş, "Haklı bir galibiyet 3-0. Daha farklı bir galibiyet de olabilirdi. Biz gerekeni yaptığımız sürece oyunun soncunun ne olacağını oyuncularımıza söylüyordum. Yaklaşık 20-21 maça çıktı. Biliyorsunuz bizim transfer yasağımız var, kadro derinliğimiz yok. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Elimizdeki kadrodan dolayı her şeye dikkat ediyoruz. Bugün haklı bir galibiyet aldığımıza inanıyorum" diye konuştu.

İHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108