Başkan Altepe´den ´Gran Fondo´ birincilerine ödül

Bu yıl ikincisi düzenlenen ‘Gran Fondo Marmara Uzun Parkur’ bisiklet yarışları Bursa’da sona erdi. İstanbul’dan yola çıkan ve 111 kilometre yolu ortalama 2.5 saatte kat eden yarışçıları Bursa’da karşılayan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, organizasyonda dereceye girenlere ödüllerini takdim etti. Büyükşehir Belediyesi olarak Bursa’da Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği (SKB) olarak da Türkiye’de bisiklet sporunu yaygınlaştırmak için sürekli bir faaliyet içerisinde olduklarını belirten Başkan Altepe, Gran Fondo Marmara Uzun Parkur yarışlarında dereceye giren 78 sporcuyu tebrik etti.

25 Eylül 2017 Pazartesi 20:38
Başkan Altepe´den ´Gran Fondo´ birincilerine ödül

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin de içerisinde bulunduğu sponsorların desteğiyle UCI ve Türkiye Bisiklet Federasyonu yönetmeliklerine göre düzenlenen Gran Fondo Marmara Uzun Parkur bisiklet yarışları, Bursa Endülüs AVM’de düzenlenen ödül töreniyle sona erdi. İstanbul ViaPort Asia Outlet Shopping´ten başlayıp Osmangazi Köprüsü´nden geçerek Bursa´ya gelen 1000 katılımcı, yaklaşık 2.5 saat boyunca ter döktü. Yarışma sonunda dereceye giren 78 kişiye ödülleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin de aralarında bulunduğu protokol üyeleri tarafından takdim edildi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, yarışmada dereceye giren 78 kişi ile katılımcıları tebrik etti. Bu tür etkinliklerle şehirlerin marka değerini artırmanın yanında İstanbul’dan Bursa’ya yeni köprü ve yolların tanıtımının da yapıldığını belirten Başkan Altepe, Gran Fondo Marmara ile bir kez daha bu hedefe hizmet edildiğini kaydetti. Büyükşehir Belediyesi olarak sporu hedef olarak seçtiklerini ve Bursa ile Türkiye’yi spor kenti yapmak için yoğun çaba sarf ettiklerini söyleyen Başkan Altepe, “Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği (SKB) başkanıyım. Büyükşehir Belediyesi olarak Bursa’da SKB olarak da Türkiye’de bisiklet sporunu yaygınlaştırmak için elimizden geleni yapıyoruz. Tüm etkinliklerimizde başarı ödülü olarak bisiklet dağıtıyoruz. Her yıl binlerce kişiyi bu şekilde ödüllendiriyoruz. Bu nedenle bu yarışmada dereceye girenleri bir kez daha tebrik ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Gran Fondo Marmara ödül törenine katılan Bursa Vali Yardımcısı Ergün Güngör, Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Erol Küçükbakırcı ve Spor İstanbul Genel Müdürü İsmail Özbayraktar da söz alarak yarışmayla ilgili düşüncelerini dile getirdi. Başkan Altepe ve protokol üyeleri, konuşmaların ardından yarışmada dereceye giren sporculara ödüllerini takdim etti.

BBB

banner119
Son Güncelleme: 27.09.2017 21:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108