Barcelona'dan Atatürk paylaşımı

La Liga ekiplerinden Barcelona, Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümünün 78. yıldönümü dolayısıyla sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

10 Kasım 2016 Perşembe 11:23
Barcelona'dan Atatürk paylaşımı

Milli yıldız Arda Turan'ın formasını giydiği Barcelona, Atatürk'ü ölümünün 78. yıldönümünde unutmadı. Katalan ekibinin sosyal medya hesabından paylaşılan Atatürk görseli ile birlikte, "Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Atatürk'ü saygıyla anıyoruz" ifadelerine yer verildi.

İHA

banner119
Anahtar Kelimeler:
AtatürkBarcelonaPaylaşım
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108