Balkan Ralli Kupası

Avrupa Ralli Kupası kapsamındaki Balkan Ralli Kupası'nın 4. yarışı Troia Rally'yi Peugeot Türkiye ve Redbull destekli Yağız Avcı-Bahadır Gücenmez ikilisi kazandı.

03 Temmuz 2017 Pazartesi 14:56
Balkan Ralli Kupası

Peugeot'tan yapılan açıklamaya göre, Yağız Avcı-Bahadır Gücenmez ekibi Peugeot 208 T16 R5 ile, bu zorlu ralliyi de kazanarak Balkan Ralli Kupası'nda liderliğe yükselerek büyük avantaj elde etti.

Bulgaristan Rallisi'nin ardından kendi evlerindeki Rally Troia'da da podyumun en üst basamağına çıkmayı başaran Avcı-Gücenmez ekibi, aynı zamanda son özel etap olan Redbull.com avantaj etabını da kazanarak Türkiye Ralli Şampiyonası'nda ekstra puan kazandı.

Ekip, yarışma sonrası ödüllerini Çanakkale Valisi Orhan Tavlı'dan aldı.

Düzenlenen basın toplantısında konuşan Yağız Avcı, tüm takımın çok iyi çalıştığını ve Peugeot 208 T16 R5'in muhteşem performansı sayesinde bu zorlu ralliyi kazanmış olmaktan memnuniyet duyduklarını belirterek sezonun kalan yarışlarında da kazanmayı hedeflediklerini aktardı.

AA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108