Balıkesirspor'dan polisine taziye ziyareti

Balıkesirspor futbolcuları, yöneticiler, teknik ekip ile taraftarlar, Balıkesir Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğün'deki polisleri ziyaret ederek, başsağlığı dileğinde bulundular.

15 Aralık 2016 Perşembe 17:26
Balıkesirspor'dan polisine taziye ziyareti

Balıkesirspor Kulüp Başkanı Feyyaz Çiftçi, yönetim kurulu üyeleri, teknik kadro, futbolcular ve taraftarlar Balıkesir Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nde görev yapan polisleri ziyaret etti. Başkan Feyyaz Çiftçi, Çevik Şube Müdürü Ömür Çelik'e İstanbul'da gerçekleşen hain saldırı sonrası hayatını kaybeden ve yaralanan polis memurları için baş sağlığı ve geçmiş olsun dileklerini iletti.

Çiftçi: "Ülke olarak hepimiz üzüntü içerisindeyiz"

Türkiye'nin yaşadığı bu zor dönemden Türk milleti olarak en kuvvetli şekilde çıkacağının altını çizen Çiftçi, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Balıkesirspor olarak polis arkadaşlarımızla uyum içinde çalışıyoruz. Onlar bizim kahrımızı çekiyorlar. Memleketimizin savunmasında, memleketimizin ayakta kalmasında büyük fedakarlıklarla görev yapıyorlar. Memleketimiz ve ülkemiz üzerinde oyunlar oynanıyor. En son meydana gelen elim terör olayının bir maç sonrası olması çok üzücü. Emniyet teşkilatında görevli polis mensubu arkadaşlarımız, bizim orada güven içinde futbol maçı oynamamız için fedakarca görev yapıyorlar. Hain bir saldırı sonrası şehit olup, gazi ediliyorlar. Ülke olarak hepimiz üzüntü içerisindeyiz. Başınız sağ olsun. Allah memleketimize ve size sabırlar versin. Allah size güç, kuvvet versin. Biz Balıkesirspor camiası olarak elimizden ne geliyorsa yapmak için arkanızdayız." 

Çevik Şube Müdürü Ömür Çelik ise Balıkesirspor Kulüp Başkanı Feyyaz Çiftçi'ye teşekkür ederek, "Her şey için sağ olun. Ayağınıza sağlık. İyi dilekleriniz ve iyi niyetleriniz için size teşekkür ediyoruz. Bizimle birlikte olduğunuzu göstermeniz çok önemli. Bu cümleleri kurmanız bizim için önemli. Tekrar tekrar teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

Balıkesirspor kafilesi, çevik kuvvette görevli polislere karanfil vererek, Manisa'da gerçekleşecek olan Manisaspor-Balıkesirspor maçı için yola çıktılar.

İHA

banner119
Anahtar Kelimeler:
PolisZiyaretBalıkesirspor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108