Arslan: "İstediğimiz puanı aldığımız için mutluyuz"

Aydınspor 1923 Teknik Sorumlusu Mahmut Arslan, Bursaspor ile 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından yaptığı değerlendirmede, istedikleri puanı aldıkları için mutlu olduklarını söyledi.

29 Aralık 2016 Perşembe 21:17
Arslan: "İstediğimiz puanı aldığımız için mutluyuz"

Ziraat Türkiye Kupası G Grubu mücadelesinde deplasmanda Bursaspor ile karşılaşan Aydınspor 1923, 1-0 geriye düştüğü ve 10 kişi kaldığı mücadelede sahadan 1-1’lik eşitlikle ayrıldı. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Aydınspor 1923 Teknik Sorumlusu Mahmut Arslan, "İnanılmaz ağır bir saha vardı. Çocuklar mücadele etti. Ellerinden gelenin fazlasını ortaya koydular. Hepsini alınlarından öpüyorum. İstediğimiz puanı elde ettiler. Tebrik ediyorum. Çocuklar mücadeleyi sonuna kadar verdiler” dedi.

İHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108