Antalyaspor’da Beşiktaş maçı biletleri satışa çıktı

Antalyaspor’un pazar günü sahasında oynayacağı Beşiktaş maçının biletleri satışa çıktı. Kırmızı-beyazlı yönetimden yapılan açıklamaya göre en ucuz bilet 10, en pahalı bilet ise 40 TL olarak belirlendi.

14 Mart 2017 Salı 10:03
Antalyaspor’da Beşiktaş maçı biletleri satışa çıktı

Süper Lig’de oynadığı 24 maçta 11 galibiyet, 5 beraberlik ve 8 yenilgiyle 38 puan toplayan Antalyaspor, pazar günü sahasında lig lideri Beşiktaş ile karşılaşacak. Karşılaşmanın biletleri satışa çıkarken, bilet fiyatlarının ekonomik olması da dikkatlerden kaçmadı. Kırmızı-beyazlılar, bu mücadele için bilet fiyatlarını 10 TL ile 40 TL arasında satışa çıkardı.

19 Mart Pazar günü oynanacak olan Antalyaspor-Beşiktaş maçının bilet fiyatları şöyle belirlendi:

Batı Tribünü 40 TL
Ceysu Doğu Tribünü 20 TL
Yüksel Tohum Güney Kale Arkası 10 TL
Adopen Kuzey Kale Arkası: 10 TL
Misafir Takım Tribün: 13 TL

İHA

banner119
Son Güncelleme: 14.03.2017 10:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108