2. Uluslararası Mersin Maratonu'nun en küçük yarışmacısı 5,5 aylık Nida bebek oldu

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl '15 Temmuz' şehitleri anısına 2.'si düzenlenen Uluslararası Mersin Maratonu koşuldu.

11 Aralık 2016 Pazar 18:02
2. Uluslararası Mersin Maratonu'nun en küçük yarışmacısı 5,5 aylık Nida bebek oldu
Maraton da halk koşusu da yapıldı. 7'den 70'e her kesimden insan koşarken, koşunun en küçük yarışmacı ise 5,5 aylık Nida Demir Bebek oldu. Annesinin kucağında halk koşusu yapan Nida bebek, görenlerin büyük ilgisini çekti. 

Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Uluslararası Mersin Maratonu, renkli görüntülere sahne oldu. 42 kilometre 159 metre, 15 kilometre ve halk koşusunun yapıldığı organizasyonda, özellikle halk koşusunda renkli görüntüler oluştu. 7'den 70 herkesin katıldığı yarışta, 5,5 aylık Nida Demir bebek herkesin dikkatini üzerine topladı. Annesinin kucağında koşan küçük Nida, görenlerin büyük ilgisini çekti. Finiş çizgisini geçtikten sonra gazetecilere açıklamalarda bulunan anne Melek Demir, "Kızım 5,5 aylık. Ailece geldik. Eşim, ben iki kızım birlikte geldik. Halk koşusuna geçen sene de katılmıştık. Bu tür toplu organizasyonları seviyorum, özellikle sporla ilgili oldu mu. Her sene katılıyorum. İnşallah seneye hep birlikte oluruz. Organizasyon çok güzel. Geçen yıl da çok güzel olmuştu ve geçmişti. Büyük, küçük hep beraber olmak çok güzel. Böyle kötü ortamlarda, böyle güzel şeyler de olmak daha güzel" dedi.

Kızının ilerleyen yıllarda sporcu olmasını temenni eden Demir, “Ben gençken sporcuydum, voleybol oynuyordum. Büyük kızım şimdi basketbol oynuyor. Bu da inşallah spor branşlarından birini yapar. Şu anda yüzmeyi yapıyoruz. İnşallah bizden daha iyi sporları yapacak kadar olur” ifadelerini kullandı.

İHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108