Turkovac aşısı Bursa Şehir Hastanesi'nde uygulamanmaya başladı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın Turkovac aşısı uygulamasına başlandığını açıklamasının ardından Bursa’da da vatandaşlar hatırlatma ve ilk aşılarını olmak için Bursa Şehir Hastanesine geldi.

30 Aralık 2021 Perşembe 13:33
Turkovac aşısı Bursa Şehir Hastanesi'nde uygulamanmaya başladı

Türkiye’nin salgın sürecindeki gurur kaynağı olan Turkovac aşısı için e-nabız sisteminde randevular açıldı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın tüm şehir hastanelerinde aşı uygulamasına başlandığını belirtmesi üzerine Bursa'lılar sabah saatlerinden itibaren hatırlatma dozu ve ilk aşılarını olmak için Bursa Şehir Hastanesine geldi.

Dünya'da aşı üretebilen 9 ülkeden birisi olmanın verdiği gururla hatırlatma ve ilk aşılarını olan vatandaşlar, emeği geçenlere teşekkür etti.

Bursa İl Sağlık Müdürü Dr. Fevzi Yavuzyılmaz, “Yerli ve milli aşımız Turkovac’ın uygulamalarına başladık. Sabah saatlerinden itibaren hatırlatma ve yerli aşılarımızı bekleyen vatandaşlarımıza aşılırımızı uyguladık. Tedbir ve aşı en güçlü silahımız. Varyantlara karşı da bu çok önemli. Turkovac aşısının uygulanmaya başlamasından bu yana, 100’e yakın vatandaş başvuruda bulundu. Ocak ayından itibaren de şehir hastanelerin haricinde uygulama yapılacağını düşünüyoruz” dedi.

İHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108