KETEM Meme Kanserinde Erken Teşhise Kent Meydanı AVM'de Dikkat Çekti

Ekim ayının "Meme Kanseri Farkındalık" ayı olması sebebiyle düzenlenen "Hayata Dokun" etkinliği 21 Ekim Cumartesi günü Kent Meydanı AVM'de gerçekleşti.

24 Ekim 2017 Salı 23:27
KETEM Meme Kanserinde Erken Teşhise Kent Meydanı AVM'de Dikkat Çekti

Bursa İl Sağlık Müdürlüğü, KETEM ve Kent Meydanı AVM işbirliğiyle yapılan etkinlikte KETEM, AVM misafirlerine pembe kurdele dağıtarak meme kanseri konusunda farkındalık yaratmaya çalıştı. Kent Meydanı AVM Genel Müdürü Cemal Tuzcuoğlu'nun da pembe krdele takarak destek verdiği günde ücretsiz meme taramaları hakkında ziyaretçilere bilgi de verildi.

Dr Nermin Şahin ise meme kanseri hakkında bilinmesi gerekenler ve erken teşhisin önemini anlattığı iki sohbetle ziyaretçileri bilinçlendirmeye çalıştı. Şahin'in sohbeti -2 Çarşı Katı'nda gerçekleşti.

FASELİS

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108