Bursa Devlet Hastanesinde özel odalar yenilendi

Bursa Devlet Hastanesinin 12 özel odası, Bursaspor Yönetim Kurulu üyeleri ve İnegöl'deki hayırsever iş adamlarının destekleriyle yenilendi.

31 Mayıs 2017 Çarşamba 14:41
Bursa Devlet Hastanesinde özel odalar yenilendi

Bursaspor Kulübü İkinci Başkanı Ali Ademoğlu, hastanede düzenlenen açılış töreninde yaptığı konuşmada, 6 ay önce futbolcu Sedat Gül'ü ziyaret için hastaneye geldiklerini söyledi.

Ziyarette kendilerine çok yakın ilgi gösterildiğini belirten Ademoğlu, "Biz de 'Ne yapabiliriz?' diye sorduk. 'Bize oda yapın' dediler. Biz de bunu Yönetim Kurulunda dile getirdik. Yönetim Kurulunda da kabul gördü. Düşündük ki burada evinde, çocuğunun, eşinin yanında olması gerekirken hastanede olanlar var.

Bugün sağlıklı olsak da hepimiz bir gün hastalanabiliriz. Burada doktorundan başhekimine kadar herkesin yüzünde tebessüm var. Bu yüzden çok mutluyuz. Burada hastalarımız kendilerini evlerinde hissedecekler." dedi.

Bursa Devlet Hastanesi Yöneticisi Uzman Doktor Halil Karahan da "Bundan 20 yıl önce yine hayırseverlerin destekleriyle hizmet vermeye başlamış özel servisimiz, bugün yine hayırseverlerin destekleriyle yenilendi. Emeği geçenlere teşekkür ederiz." diye konuştu.

Özel odaların yaklaşık 150 bin lira harcanarak yenilendiği belirtildi. Törenin ardından hayırseverler, hastaları ziyaret ederek, onlara çeşitli hediyeler verdi.

AA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108