Zabıta tatlı imalathanelerini denetledi

Osmangazi Belediyesi Zabıta ile Sağlık İşleri müdürlükleri ekipleri, Ramazan Bayramı öncesi tatlı imalathanelerini denetledi.

21 Haziran 2017 Çarşamba 15:28
Zabıta tatlı imalathanelerini denetledi

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, denetimlerde ağırlıklı olarak hijyen koşulları, ruhsat, vergi levhası ve çalışanların temizliği konularında inceleme yapıldı.

Çalışanların kılık kıyafetini, mekan ve üretim araçlarının temizliğini de inceleyen ekipler, hizmet ve hijyen standartlarına uygun üretim yapan işletmelere teşekkür etti.

Kurallara uymayan işletmeler hakkında tutanak tanzim eden ekipler, eksiklerin giderilmesi için uyarıda bulundu.

AA

banner119
Anahtar Kelimeler:
Osmangazi Belediyesi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108