ADÜFEST coşku ile başladı

ADÜFEST Kültür, Sanat ve Spor Şenlikleri, 7 Mart 2022 tarihinde Adnan Menderes Üniversitesi Spor Kompleksi Kapalı Spor Salonu’nda başladı.

08 Mart 2022 Salı 12:40
ADÜFEST coşku ile başladı

Dans gösterilerinin ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda açılış konuşmasını yapan Adnan Menderes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, bilimsel donanımın yanı sıra kültürel ve sosyal etkinliklere büyük önem verdiğini ifade etti.

Öğrencilerin her zaman yanında ve destekçisi olduğunu vurgulayan Aldemir, “Önceliğimiz, öğrencilerinin her güçlüğe ve yeniliğe hızla uyum sağlayabilme yeteneğine sahip, açık görüşlü, etik, öğrenmesini bilen ve seven, derinlikleri olan bireyler olarak hayata atılmalarını sağlamak. ADÜFEST’in şenlik havasını yaşatmasını amaçlıyoruz. Spor etkinlikleri ile başlayıp kültür sanat etkinlikleri ile taçlanacak olan Ramazan Ayı’na özgü etkinliklerin de yer alacağı şenliklerin verimli geçmesini temenni ediyorum. Hayırlara vesile olsun” dedi.

Spor Bilimleri Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Burçin Ölçücü’nün çiçek takdiminin ardından Tıp Fakültesi ve Köşk Meslek Yüksekokulu’nun basketbol karşılaşması Rektör Aldemir’in hava atışıyla başladı.

Açılışa, ADÜ Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Aydın, fakülte dekanları, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

banner119
Son Güncelleme: 08.03.2022 20:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108