Osmangazi'de tek taktlı evde yangın çıktı

Bursa'da Osmangazi ilçesine bağlı Hürriyet Mahallesi'nde bulunan tek katlı metruk ev alevlere teslim oldu. O anlar kameraya yansıdı.

07 Şubat 2022 Pazartesi 10:19
Osmangazi'de tek taktlı evde yangın çıktı

Yangın, dün akşam saatlerinde merkez Osmangazi ilçesi Hürriyet Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, terk edilmiş metruk tek katlı evden bir anda dumanlar yükselmeye başladı.

Sonrasında tek katlı ev kısa sürede alevlere teslim oldu. Bölgeye sevk edilen itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede yangın söndürülürken ev kullanılamaz hale geldi.

Polis ekipleri yangınla ilgili tahkikat başlattı.

İHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108