Husumetlisi tarafından pompalı tüfekle vuruldu

Bursa’da Tayakadın mahallesi Hocaalizade sokaktaki olayda, husumetlisi tarafından pompalı tüfekle dizinden vurulan yaşlı adam hastanede tedavi altına alındı.

19 Ocak 2022 Çarşamba 12:19
Husumetlisi tarafından pompalı tüfekle vuruldu

Olay sabah saat 10.00 sıralarında Tayakadın mahallesi Hocaalizade sokak üzerinde meydana geldi.

İddiaya göre 65 yaşındaki Hasan İnci, daha önce aralarında husumet bulunduğunu iddia ettiği ve henüz kimliği belirlenemeyen bir kişi tarafından pompalı tüfekle dizinden vuruldu.

Şüpheli yaşlı adamın evinin avlusuna girerek pompalı tüfekle bir el ateş edip dizinden yaraladı. Kanlar içerisinde yere yığılan adam bağırarak komşularından yardım istedi.

Şüpheli ise olay sonrası taksiye binerek kaçtı. İhbar üzerine sağlık ve polis ekipleri bölgeye gönderildi. Yaralı adam olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulansla Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Hasan İnci’nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Polis ekipleri çevredeki güvenlik kameralarını incelerken, şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

İHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108