Engellilere destek

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, doğuştan felçli olduğu için belden aşağısı tutmayan gence akülü araç hediye etti.

10 Kasım 2016 Perşembe 11:12
Engellilere destek

Mahalleleri tek tek gezen “Belediyem Benimle” ekibinin ulaştığı doğuştan felçli olan 16 yaşındaki İ.E’yi Çiftehavuzlar Mahallesi’ndeki evinde ziyaret eden Başkan Mustafa Dündar, gence akülü aracını teslim etti.
Engellilerin hayatını kolaylaştırmanın vazifeleri olduğunu ifade eden Dündar, “Osmangazi'de engelleri ortadan kaldırmak için birçok projeye imza attık. Yardıma ihtiyacı olduğunu tespit ettiğimiz engelli vatandaşlarımıza da tekerlekli sandalye ve akülü araç yardımında bulunuyoruz” dedi.

İHA

banner119
Anahtar Kelimeler:
DestekEngelli
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108