Bursa’daki termos hırsızlığı kamerada

Bursa’da sahibinin kapısının önüne koyduğu bin TL değerindeki termos hırsızlar tarafından saniyeler içerisinde çalındı. Olay bir evin güvenlik kamerasına yansıdı.

20 Aralık 2021 Pazartesi 12:37
Bursa’daki termos hırsızlığı kamerada

Olay, Osmangazi'ye bağlı Başaran Mahallesinde meydana geldi. Vatandaş, evinden indirdiği termosu çöp atmak için kapının önüne koydu. O sırada 2 şüpheli şahıs sokaktan geçerken termosu gördü.

Daha sonra etrafta kimse olmadığını gören şüpheliler termosu alarak kayıplara karıştı. Sahibi geldiğinde termosu yerinde göremeyince gözlerine inanamadı. Termosun değerinin bin lira olduğu öğrenildi.

Bu anlar ise bir evin güvenlik kamerasına yansıdı.

İHA

banner119
Anahtar Kelimeler:
OsmangaziHırsızlıkTermos
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108