Bursa’da Tekstil Fabrikasında Yangın Çıktı

Bursa’da Osmangazi ilçesi Altınova Mahallesi'nde bir tekstil fabrikasında yangın çıktı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını söndürme çalışmalarını sürdürüyor.

24 Ekim 2021 Pazar 15:31
Bursa’da Tekstil Fabrikasında Yangın Çıktı

Fabrikadan çıkan kara dumanlar şehrin birçok noktasında da görülüyor.

Edinilen bilgiye göre, Bursa’nın merkez Osmangazi ilçesi Altınova Mahallesi 1. Yokuş Sokak’ta bulunan bir tekstil fabrikasında henüz bilinmeyen sebeple yangın çıktı.

Kısa sürede alevler içeriden fabrikayı sararken, Bursa Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri olay yerine gelerek alevlere müdahaleye başladı.

Tekstil dokuma ve perde üzerine üretim yaptığı öğrenilen fabrikaya itfaiye ekipleri 6 araçla müdahale ederken, polis olay yerinde güvenliği sağladı.

Yangın kontrol altına alınmaya çalışılıyor.

Fabrikadan çıkan siyah dumanlar da şehrin birçok noktasından görülüyor.

İHA

banner119
Son Güncelleme: 24.10.2021 15:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108