Bursa'da genç kızı sokak ortasında tekmeledi

Bursa’da şehir merkezinde bulunan Cumhuriyet Caddesi’nde bir şahsın, genç kıza tekme atarak darp etme anı cep telefonu kamerası ile saniye saniye kaydedildi.

28 Şubat 2022 Pazartesi 11:56
Bursa'da genç kızı sokak ortasında tekmeledi

Olay, merkez Osmangazi ilçesinde bulunan ve Bursa’nın en işlek caddelerinden biri olan Cumhuriyet Caddesi’nde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, erkek şahıs henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı tartıştığı genç kıza tekme attı. Tekme sonrası genç kız erkekten uzaklaşırken; çevredeki vatandaşlar ise erkeğe tepki gösterdi.

Bu anlar cep telefonu kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

İHA

banner119
Son Güncelleme: 28.02.2022 12:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108