Bursa'da gaspçıyı öldüren zanlı tutuklandı

Bursa’da cep telefonunu gasp etmeye çalışan şahsı bıçaklayarak öldüren ardından polise teslim olan zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

04 Ocak 2022 Salı 11:10
Bursa'da gaspçıyı öldüren zanlı tutuklandı

Olay, sabah saat 08.30 sıralarında merkez Osmangazi ilçesine bağlı Yahşibey Mahallesi Postçular Çıkmazında meydana geldi.

İddiaya göre, sabah işe gitmek için evden çıkan E.K. (22), telefonla konuşarak sokaktan geçerken Erkan A. (31) tarafından gasp edilmek istendi.

Boğuşmanın ardından E.K., yanında taşıdığı bıçağı çekerek Erkan A’yı bacağından bıçakladı. Bıçaklanan genç kanlar içerisinde yere yığıldı.

Şoka giren E.K. ise evine gidip, polisi arayarak teslim oldu. Çığlık seslerini duyan mahalle sakinleri, 112’yi aradı. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ve polis ekipleri, E.K.’yi evinde gözaltına aldı.

Kanlar içerisinde yerde yatan yaralı Çekirge Devlet Hastanesine kaldırıldı ancak yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen E.K. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İHA

banner119
Son Güncelleme: 04.01.2022 11:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mehmet 2022-02-18 19:25:25

habere bakın zanlı diyorlar birde

banner56

banner108