Bursa'lılar Dikkat! O Tarihlerde Sularınız Akmayacak

Bursa Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürlüğü tarafından Osmangazi İlçesi’nde zaman zaman su kesintisi yapılacağı belirtildi.

18 Ekim 2017 Çarşamba 20:47
Bursa'lılar Dikkat! O Tarihlerde Sularınız Akmayacak

BUSKİ’den yapılan açıklamaya göre; Osmangazi İlçesi Yunuseli Mahallesi ve civarında 18 – 27 Ekim tarihleri, 08.00 ile 18.00 saatleri arasında zaman zaman, yine Osmangazi İlçesi Küçükbalıklı Mahallesi ve civarında ise 18 Ekim ile 18 Kasım tarihleri, 08.00 ile 18.00 saatleri arasında zaman zaman su kesintisi yapılacağı belirtildi.

BBB

banner119
Son Güncelleme: 18.10.2017 20:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108