Bursa'daki Bir İlkokulda Yangın Çıktı!

Bursa'da Osmangazi ilçesi Soğanlı Mahallesi'nde bulunan bir ilkokulda meydana gelen yangında panikleyen yüzlerce öğrenci okuldan tahliye edildiler.

05 Aralık 2018 Çarşamba 22:26
Bursa'daki Bir İlkokulda Yangın Çıktı!

Bursa'nın Osmangazi ilçesine bağlı Soğanlı Mahallesi'nde saat 15.30 sıralarında bir ilkokulda kantin kısmında elektrik kontağından çıktığı öğrenilen yangında tenefüste olan öğrenciler büyük panik yaşadılar.

Haber verilen itfaiye ekipleri kısa sürede çok sayıda ekiple yangının çıktığı okula gelerek yaklaşık yarım saat süren çalışmalar sonucunda kontrol altına alınarak söndürüldü. Çıkan yangın sırasında okulda eğitim gören öğrencilerin tenefüste olmaları büyük panaik yaşamalarına sebep olurken, öğrenciler öğretmenleri tarafında okuldan tahliye edilerek okul çevresinde bulunan yeşil alana götürüldüler.

Çıkan yangını duyan veliler okula gelerek öğrenciler hakkında bilgi alarak rahatladılar.

İtfaiye ekipleri çıkan yangını söndürerek yangının çıkış sebebiyle ilgili inceleme başlatırken, polis ekipleri ise okul çevresinde gerekli önlemleri aldılar.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108