Bursa'da Medyum Alarmı: 5Kişi Gözaltında!

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde kendini ''medyum,falcı ve hoca'' olarak tanıtan ve insanlardan çeşitli vaatlerde bulunarak maddi menfaat sağladıkları öğrenilen 5 kişi tutuklandı.

23 Kasım 2018 Cuma 22:08
Bursa'da Medyum Alarmı: 5Kişi Gözaltında!

Edinilen bilgilere göre İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesine bağlı güven timleri, Dikkaldırım Mahallesi'nde kendilerini "falcı, medyum ve hoca" olarak tanıtan kişilerin olduğu ihbarı üzerine, fiziki ve teknik takibe başladı.

Bu kişilerin ikamet ettiği yerlere operasyon düzenleyen ekipler, 25 yaşındaki E.A., 54 yaşındaki A.K., 64 yaşındaki M.G., 49 yaşındaki Y.İ. ve 40 yaşındaki S.İ.'yi gözaltına aldılar. 

İkamette yapılan aramalarda 12 cep telefonu, 29 SIM kart, 6 sahte nüfus cüzdanı, 2 sahte sürücü belgesi, laptop, banka kartları, ziynet eşyaları, ruhsatsız tabanca, 2 adet "F" serili 1 dolar ve şüphelilerin bu işten elde ettiği paralar ele geçirildi.

Şüphelilerden E.A, A.K. ve M.G ifadelerinin ardından serbest bırakılırken, Y.İ. ve S.İ. adliyeye sevk edildi.

Bu arada, şüpheli S.İ'nin kendisini "Kesira", "Feyzullah hoca" ve "Süleyman hoca" gibi isimlerle tanıttığı öğrenildi.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108