2 Bin 500 Liralık Gözlükleri Böyle Çaldı

Bursa'da karton toplayan şahıs, bir iş yerinden 2 bin 500 lira değerindeki gözlükleri çaldı.

13 Mart 2017 Pazartesi 09:38
2 Bin 500 Liralık Gözlükleri Böyle Çaldı

Hırsızlık anı güvenlik kameralarınca saniye saniye kaydedildi. 

Olay, merkez Osmangazi ilçesi Reyhan Mahallesi'nde bir iş yerinde meydana geldi. Hurda toplayan şahıs, bir işyerinin kapısında bulunan kartonları almak istedi. Şahıs, kutuların içinde gözlük olduğunu fark edince, 2 bin 500 lira değerindeki gözlükleri alarak uzaklaştı. Güvenlik kamerası bu anı saniye saniye kaydetti. 

İşyeri sahibi gözlüklerin olmadığını fark edince güvenlik kameralarını izledi. Gözlüklerin çalındığını gören işyeri sahibi durumu polise bildirdi. Güvenlik kameralarını inceleyen ekipler hırsızı yakalamak için harekete geçti. Olayla ilgili tahkikat devam ediyor.

İHA

banner119
Son Güncelleme: 13.03.2017 10:06
Anahtar Kelimeler:
HırsızlıkGözlük
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108