Orhangazi'de kamyonun altında kalan çocuk toprağa verildi

Bursa'da, bisikleti ile kamyonun altında kalarak ölen 9 yaşındaki Ahmet Mehmet, sevenlerinin göz yaşları arasında toprağa verildi.

30 Kasım 2021 Salı 15:20
Orhangazi'de kamyonun altında kalan çocuk toprağa verildi

Bursa’nın Orhangazi ilçesini sarsan trafik kazasında can veren 9 yaşındaki Ahmet Mehmet toprağa verildi.

Dün İznik yolu üzerinde bisikleti ile giderken ara sokağa dönmek isteyen kamyonun altında kalarak hayatını kaybeden küçük Ahmet’in cenazesi Ahmet Yesevî Camii’nde yapıldı.

Öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazına yakınları katıldı. Küçücük bedeni tabutla camiye getirilen Ahmet’in acısı yürekleri dağladı.

Babası Kasım Mehmet ayakta durmakta güçlük çekerken, Ahmet’in 12 yaşındaki ağabeyi Zeynel Abidin’in göz yaşları herkesi üzdü.

Kardeşinin tabutu başında göz yaşı döken Zeynel Abidin, cenaze namazından sonra hayatının en ağır yükünü taşıdı.

Küçük kardeşinin tabutunun altına giren ve tekbirlerle taşıyan Zeynel Abidin, Ahmet’i göz yaşlarıyla uğurladı.

10 çocuklu ailenin üçüncü çocuğu olan Ahmet’in cenazesi ilçe kabristanına defnedildi.

İHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108