Bursa Orhangazi'de 3 Katlı Uyuşturucu Deposuna Baskın!

Bursa Orhangazi'de uyuşturucu deposu olarak kullanıldığı belirlenen 3 katılı bir eve baskın yapıldı. Baskında yüklü miktarda uyuşturucu madde silah mermi ve bir miktar para ele geçirldi.

14 Kasım 2018 Çarşamba 15:08
Bursa Orhangazi'de 3 Katlı Uyuşturucu Deposuna Baskın!

Bursa'da İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin uyuşturucuyla mücadele kapsamında sürdürdükleri operasyonda uyuşturucu madde imal ettikleri ve sattıkları belirlenen şahısa yönelik olarak Çeltikçi Mahallesi'nde 3 katlı bir binaya baskın yapıldı.

Uyuşturucu imal ve satışı yapan A.A. isimli şahsın 3 katlı evine narkotik köpekleriyle yapılan baskında, 400 gram kubar esrar, 5 gram kenevir tohumu, 3 adet uyuşturucu madde kullanma aparatı, 1 adet kuru sıkı tabanca, 6 adet fişek, suçtan eldildiği tahmin edilen 1700 lira para ve bunların yanı sıra binanın bahçesinde bulunduğu öğrenilen serada dikili 6 kök kenevir ele geçirildiği bildirildi.

Operasyonda gözaltına alınan zanlı adli makamlara sevk edildi.

banner119
Son Güncelleme: 14.11.2018 18:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108