Bursa'da Motosikletli Kaza: 1 Yaralı!

İki aracın karıştığı kazada motosiklet sürücüsü yaralandı. Kaza yerine intikal eden sağlık ekipleri motosikletli sürücüyü ambulansla hastaneye kaldırdı. Trafiğin en yoğun olduğu saatlerde kaza meydana gelince trafik kitlendi.

14 Kasım 2018 Çarşamba 16:30
Bursa'da Motosikletli Kaza: 1 Yaralı!

Alınan bilgilere göre kaza Bursa-İzmir karayolu Acemler kavşağı yakınlarında Paşaçiftliği önünde meydana geldi. İki aracın arasında kalan 28 yaşındaki motosiklet sürücüsü C.U. motosikletten düşerek yaralandı. Araç sürücüleri ve yoldan geçen vatandaşlar motosikletli sürücü C.U.'ya ilk müdahaleyi yaptılar. 

Motosiklet sürücüsü C.U. bir süre yerde yaralı halde ambulansın gelmesini bekledi. Çekirge Devlet Hastanesine kaldırılan yaralı C.U. belinde ve ayağında zedelenme olduğu ve hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi. 

Şehir trafiğinin en yoğun olduğu saatylerde kaza meydana gelince trafik aksadı. 

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108