Bursa Orhangazi'de 21 Yaşındaki Genç Hayatını Kaybetti!

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde 21 yaşındaki H.Ç. uykusunda hayatını kaybetti. Sabah her zaman kalktığı saatte annesi tarafından uyandırılmaya çalışılan genç uyanmadı. Uyku apnesi hastalığı da bulunan genç için eve sağlık ekipleri sevk edildi.

25 Kasım 2018 Pazar 21:09
Bursa Orhangazi'de 21 Yaşındaki Genç Hayatını Kaybetti!

Alınan bilgilere göre olay Bursa Orhangazi ilçesinin Hürriyet mahallesinde gerçekleşti. O.Ç. ve E.Ç. çiftinin 21 yaşındaki oğulları H.Ç. her sabah uyandığı saatte kalkmayınca annesi tarafından uyandırılmak istendi fakat H.Ç. uyanmadı. 

Oğlunun yaşamını yitirdiğini anlayan anne acı feryatları üzerine eve sağlık ekipleri çağrıldı. Yapılan kontrollerin ardından 21 yaşındaki gencin yaşamını yitirdiği belirlendi. 

Orhangazi'de ikamet eden H.Ç.'nin aşırı kiloları ve uyku apnesi sorunları olduğu öğrenildi. 

H.Ç.'nin cenazesi Orhangazi Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. 

Orhangazispor ve Hürspor tribünlerinin de tanınan ismi olan H.Ç.'nin ölümü ailesi ve sevenlerini yıktı.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108