İstanbul'da Otomobil Evin Bahçesine Uçtu!

İstanbul Bakırköy Yeşilyurt mahallesinde bir otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini yitirmesiyle kaldırımdaki ağaçları ezerek bir evin bahçesine uçtu.

25 Kasım 2018 Pazar 22:47
İstanbul'da Otomobil Evin Bahçesine Uçtu!

Kaza akşam saatlerinde Bakırköy Yeşilyurt mahallesindeki Feneryolu caddesi ile Gazi Evrenos caddesinin kesiştiği yerde gerçekleşti. 

Alınan bilgilere göre, Gazievrenos caddesi istikametinde seyir halindeki kimliği alınamayan otomobil sürücüsü önce kaldırımdaki ağaçları ezdi sonra bir evin bahçesine uçtu. Direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü kazayı yara almadan atlattı. Kazayı gören vatandaşların polise ve sağlık ekiplerine haber vermesiyle olay yerine gelen polis ekipleri ve sağlık ekipleri sürücüyü olduğu yerden çıkardı. 

Yara almadan kurtulan kadın sürücü tedbir amaçlı olarak önce hastaneye daha sonra ise ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. 

Öte taraftan kazayı gören apartman ve mahalle sakinleri şaşkınlıklarını gizleyemezken kazada şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı. 

Kaza anında kaldırımda kimsenin olmamasına sevindiğini belirten mahalle sakinleri O.Z. "Karşı parkta oturuyorduk araç çok hızlıydı, birden bu ağaçları biçerek, bahçeye uçtu" dedi. 

Polis kazayla ilgili tahkikat başlattı.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108