Bursa'daki Telefon Dolandırıcısı Polis Tarafından Yakalandı!

Bursa Orhangazi ilçesinde meydana gelen olayda yaşlı bir kadının 20 bin lira değerindeki altınlarını çaldığı belirlenen telefon dolandırıcısı polis tarafından yakalandı.

11 Aralık 2018 Salı 19:40
Bursa'daki Telefon Dolandırıcısı Polis Tarafından Yakalandı!

Bursa'nın Orhangazi ilçesi Muradiye Mahallesi'nde yaşanan olayda, 56 yaşındaki bir kadını telefonla arayarak kendilerini komiser olarak tanıtan dolandırıcılar yaşlı kadının adına kredi kartı çıkartılarak terör örgütüne yardım yapıldığı konusunda bilgi verdiler.

Adına kredi kartı çıkartılarak terör örgütlerine yardım yapıldığına inandırdıkları yaşlı kadına kendilerine para verirse gerçek dolandırıcıları yakalayacaklarını söylediler. Yaşlı kadına kendilerini komiser olarak tanıtan telefon dolandırıcıları 20 bin liralık altını alarak ortadan kayboldular.

Telefon dolandırıcıları tarafından dolandırıldığını anlayarak durumu polise bildiren 56 yaşındaki kadının verdği bilgiler doğrultusunda çevredeki kamera kayıtlarını inceleyen Asayiş Büro Amirliği ekipleri yaşlı kadını dolandıran İ.A. isimli zanlıyı Gebze'de yakaladı.

Yaşlı kadını dolandıran zanlıların kadından aldıkları altınları bozdurarak paraları kendi hesaplarına yatırdıkları ve polisin hesabı bloke ettirdiği bildirilirken, polis ekiplerinin İ.A. isimli zanlıyla birlikte olayı gerçekleştiren şahsı yakalamak için çalışma başalttıkları belirtildi.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108