Bursa'da Kaynanasına Kızdı; Kendini Yakmak İstedi!

Bursa'da meydana gelen olayda, 23 yaşındaki bir şahıs kendisine eşini ve çocuklarını göstermediğini iddaa ettiği kaynanasını gerekçe göstererek kendini yakmak istedi.

12 Aralık 2018 Çarşamba 21:03
Bursa'da Kaynanasına Kızdı; Kendini Yakmak İstedi!

Bursa'nın Yıldırım ilçesi Yeşilyayla Mahallesi Beloğlu Sokak'ta yaşanan olayda, 23 yaşındaki şahsın iddaasına göre kayınvalidesinin eşini ve çocuklarını kendisine göstermediğini ve eşinin düşük yapmasına sebep olduğunu iddaa ederek yaşadığı evin 3. katında bulunan terasa çıkarak ateş yaktı ve üzerine benzin dökerek kendisini yakmak istedi.

Olay yerine gelen ekiplerin 3 saat boyunca büyük uğraş vererek ikna ettikleri şahıs polis ekiplerinin olay yerine kayınvalidesini getirdiler. Ekiplere kayınvalidesinin tutuklanmasını istediğini söyleyen şahıs olay yerine gelen Müzakereci polisler ve eşinin yanına çıkarak ikna etmesiyle eşiyle birlikte aşağıya indi.

Karakola götürülerek ifadesi alınan şahsın kayınvalidesinin ceza almasını istediği söylediği öğrenildi.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108