Bursa'da Uyku Apnesi Hastası Genç Uykusunda Hayatını Kaybetti

Bursa Orhangazi ilçesinde meydana gelen olayda Apnesi hastası olduğu öğrenilen 21 yaşındaki H.Ç. isimli genç uykusunda hayatını kaybetti. Gencin öldüğünü kendisini uyandırmaya gelen annesi fark etti.

25 Kasım 2018 Pazar 21:57
Bursa'da Uyku Apnesi Hastası Genç Uykusunda Hayatını Kaybetti

Bursa'nın Orhangazi ilçesi Hürriyet Mahallesi'nde yaşanan olayda, uyku apnesi hastası olan oğlunu uyandırmak için odasına giden annesi oğlunu uyandıramadı. Oğlunu uyandıramayan ve hayatını kaybettiğini anlayan anne sağlık ekiplerine haber verdi. Belirtilen adrese kısa sürede ulaşian sağlık ekipleri 21 yaşındaki gencin hayatını kaybettiğini belirlediler.

Aşırı kiloları ve uyku apnesi hastalığı sebebiyle oldukça zorlandığı bildirilen gencin cenazesi Orhangazi Devlet Hastanesi morguna kaldırıldığı belirtilirken, 21 yaşındaki H.Ç. isimli gencin Orhangazispor ve Hürspor tribünlerinde de tanınan bir kişi olduğu öğrenildi.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108