Bursa'da Minibüs Devrildi! 14 Kişi Yaralandı

Bursa'da lastiği patlayan yolcu minibüsü bariyerlere çarptıktan sonra devrildi. Minibüste bulunan yolculardan çocuklarında bulunduğu 14 kişi yaralandı.

01 Eylül 2018 Cumartesi 18:14
Bursa'da Minibüs Devrildi! 14 Kişi Yaralandı

Gebze - Orhangazi - İzmir otoyolunun Orhangazi mevkisinde saat 14.30 sıralarında meydana gelen kazada, İstanbul Arnavutköy'den yola çıkan ve Bursa'daki bir düğüne gitmekte olan yolcu minibüsü, Bursa istikametine seyir ederken Orhangazi tünelini geçtikten sonraki bir mevkide lastiğinin patlaması sonucunda kontrolden çıkarak bariyerlere çarptı.

Bariyerelere çarpan yolcu minibüsü çarpmanın etkisiyle yolun ortasına devrildi. 16 yolcusu bulunan yolcu minibüsü'nde bulunanlardan 14 kişi yaralandı. Yaralılar Bursa Orhangazi ve Yalova'daki çeşitli hastanelere kaldırıldılar.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108