Bursa'da Düğünde Bıçaklı Kavga: 1 Yaralı

Bursa'da bir düğünde iki kardeş arasında çıkan bıçaklı kavgada Semih A. (33), ismli şahıs ağabeyi Mülazım A.'yı (40) bıçakla yaraladı.

02 Eylül 2018 Pazar 13:41
Bursa'da Düğünde Bıçaklı Kavga: 1 Yaralı

Bursa'nın İnegöl ilçesi Huzur Mahallesi 44. Sokak'ta iki kardeş arasında meydana gelen tartışma büyüyerek kavgaya dönüştü. Kavga esnasında Semih A. (33), ağabeyi olduğu öğrenilen Mülazım A.'yı (40) bıçakla yaraladı.

Yaralanan ve kanlar içersinde yerde kalan Mülazım A.'nın yardımına çevredekiler yetişti. Vatandaşlar tarafından özel araçla Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Mülazım A. tedavi altına alınırken kendisini bıçaklayan kardeşi Semih A. ise düğünde bulunanlar tarafından yakalanarak polise teslim edildi.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108