’Zeytinci Ali Dayı’ olarak tanınan Ünyeli esnaf, son yolculuğuna uğurlandı

ORDU (İHA) – Ordu’nun Ünye ilçesinde uzun yıllardır esnaflık yapan ve vefat eden Ali Ateş son yolculuğuna uğurlandı.

30 Mart 2022 Çarşamba 16:24
’Zeytinci Ali Dayı’ olarak tanınan Ünyeli esnaf, son yolculuğuna uğurlandı

ORDU (İHA) – Ordu’nun Ünye ilçesinde uzun yıllardır esnaflık yapan ve vefat eden Ali Ateş son yolculuğuna uğurlandı.

Ünye’nin köklü esnaflarından olan ve ‘Zeytinci Ali Dayı’ olarak bilinen 74 yaşındaki Ali Ateş, rahatsızlığı sebebiyle bir süredir Ünye ve ardından Ordu’daki hastanelerin yoğun bakım servisinde 10 gün boyunca tedavi gördü. Ateş, hastanelerde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Hayatını kaybeden Ali Ateş için öğle Ünye Büyük Camii’nde öğle namazı sonrası cenaze töreni düzenlendi. Alınan helalliğin ardından kılınan cenaze namazı sonrası Ali Ateş, ilçenin Çatalpınar Mahallesi’ndeki aile kabristanlığında son yolculuğuna uğurlandı.

Cenaze namazını Ünye Müftüsü Hüseyin Okuş kıldırırken, cenaze törenine Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Adem Atik ve AK Parti Ünye İlçe Başkanı Kenan Selim Argan da katılarak acılı aileye başsağlığı temennilerini iletti.

Dışişleri Bakan Yardımcısı Yavuz Selim Kıran ve Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı da cenazeye çelenk gönderdi.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108