Fatsa’da 12 Mart İstiklal Marşı’nın kabulü programı

Ordu’nun Fatsa ilçesinde 12 Mart İstiklal Marşı’nın kabulü dolayısıyla program düzenlendi.

22 Mart 2022 Salı 14:50
Fatsa’da 12 Mart İstiklal Marşı’nın kabulü programı

Ordu’nun Fatsa ilçesinde 12 Mart İstiklal Marşı’nın kabulü dolayısıyla program düzenlendi.

Şehit Kerem Çalışkancı İlkokulu ve Eczacı İlhan Hazinedar Ortaoku’lun ortaklaşa düzenlediği gösteriler izleyicilerden tam not aldı.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmanın yapılması, orotoryo gösterileri, öğrecilerin birbirinden farklı gösterileri ve şiirlerin okunmasının ardından şiir, resim ve kompozisyon yarışmalarında dereceye girenlere ödülleri verildi.

Düzenlenen etkinliğe Fatsa Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran, Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, protokol üyeleri, şehit ve gazi aileleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108