Nilüfer Müzik Festivali Yine Dolu Dolu Geliyor

Binlerce müzikseveri her yıl Bursa’da bir araya getiren Türkiye’nin en geyikli festivali, Nilüfer Müzik Festivali için geri sayım başladı.

03 Eylül 2018 Pazartesi 21:07
Nilüfer Müzik Festivali Yine Dolu Dolu Geliyor

Bir kamu kurumu olarak müzik festivali düzenleyerek Türkiye’de bir ilki gerçekleştiren Nilüfer Belediyesi, bu yıl da Türkiye’nin yanı sıra ve yurt dışından da sevilen sanatçıları Nilüfer Müzik Festivali’nde ağırlayacak.

İlki 2015 yılında düzenlenen Nilüfer Müzik Festivali bu yıl dördüncü kez yapılacak ve dopdolu programıyla müzikseverlere unutulmaz günler yaşatacak.

“Dünyayı sev, geyiği öp, festivale gel” sloganıyla Balat Atatürk Ormanı’nda düzenlenecek festival, her türden müzikal beğeniye hitap eden zengin sanatçı listesiyle, binlerce kişiyi ağırlamaya hazırlanıyor. Müzikseverler, Balat Atatürk Ormanı’nın doğal güzelliği eşliğinde 3 gün boyunca müziğe doyacak.

29 YILDIZ SANATÇI

11’i yabancı toplam 29 isim ve grubun yer alacağı Nilüfer Müzik Festivali’nde üç gün boyunca iki ayrı sahnede müzik hiç susmayacak.

Festival 7 Eylül Cuma günü 21.15’te Evgeny Grinko konseri ile başlayacak. Aynı gün 20 yıldır gönüllerdeki yerini koruyan mor ve ötesi grubu, sevenleriyle bulaşacak. Festivalin ilk gününde finali Hey Douglas yapacak.

Yıldız sanatçıların yer aldığı Nilüfer Müzik Festivali’nin ikinci gününde sevilen sanatçı Selda Bağcan, sahne alacak. 70’li yıllara damgasını vuran, müziğin efsanevi ismi Selda Bağcan, İsrailli surf-rock grubu Boom Pam ile Nilüfer Müzik Festivali’nde hayranlarının karşısına çıkarak hasret giderecek.

Rap tutkunlarının son dönemde büyük ilgi gösterdiği Ezhel ile çok yönlü müziğinde geleneksel seslerden ilham alan Manuş Baba da Nilüfer Müzik Festivali’nde en sevilen parçalarını festivalciler için söyleyecek.

Festivalin yabancı isimleri arasında öne çıkanlardan biri olan Metronomy Grup da ikinci günde sahneye çıkacak isimler arasında. Enerjisi her zaman yüksek sahne performanslarının yanı sıra hit kategorisinde olan indie şarkıları ile Türkiye’de geniş bir hayran kitlesine sahip olan ünlü grup, parçalarıyla izleyenleri büyüleyecek.

Festivalin ikinci gününde ayrıca Sedef Sebüktekin, Korhan Futacı, Palmiyeler, Adamlar, Melek Mosso, Findlay, Leoniden, Xinobi (Live) ve Acid Arab de sahne alarak festivalcilere unutulmaz saatler yaşatacak.

FİNAL ŞEBNEM FERAH İLE

Katılımcıların eğlence dolu günler yaşayacağı Nilüfer Müzik Festivali’nin son gününde finali  rock müziğin güçlü sesi Şebnem Ferah yapacak. Aynı gün sahne alacak olan İsviçreli pop müzik grubu Kadebostany de festival sahnesinin enerjisini yükseltecek isimler arasında.

Son gün Can Ozan, Sattas, Nova Norda, Max the Sax, Dolu Kadehi Ters Tut, İntergalactic Lovers, Yüzyüzeyken Konuşuruz, Büyük Ev Ablukada ‘Fırtınayt’, Vega, Ceyl’an Ertem ve Weval da parçalarıyla  herkesi müziğe doyuracak. 

Bilet satışları devam eden Nilüfer Müzik Festivali’nde isteyenler belirlenen alanda çadır kurarak, Balat Atatürk Ormanı’nda doğal güzellikleri eşliğinde konserleri izleyecek.

BOZBEY’DEN FESTİVAL ÇAĞRISI

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, bütün müzik tutkunlarını 7-8 ve 9 Eylül 2018 tarihinde Balat Atatürk Ormanı’nda buluşmaya davet etti. Her türlü ayrıntının düşünüldüğü Nilüfer Müzik Festivali’nin, gerçekleştirilecek atölyeler, oyun alanı, stantlar, farklı ve yerel yeme-içme duraklarıyla katılımcılara bol müzik, bol eğlence vaat ettiğini ifade eden Başkan Mustafa Bozbey, bütün müzik tutkunlarına, “Dünyayı sev, geyiği öp, festivale gel” sloganıyla festivale katılma çağrısında bulundu.

NİLÜFER BLD

banner119
Son Güncelleme: 03.09.2018 21:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
husam 2018-09-22 08:39:38

nilufer belediyesinin en iyi etkinligi diyebilirim.

banner56

banner108