Bursa'da Aracına Taş Attıkları Adamın 66 Bin Lirasını Çaldılar

Bursa'da yaşanan kapkaç olayında kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi seyir halindeki bir araca taş atarak sürücünün aracını kontrol ettiği anda para dolu poşeti alıp kaçtı.

03 Eylül 2018 Pazartesi 22:40
Bursa'da Aracına Taş Attıkları Adamın 66 Bin Lirasını Çaldılar

Bursa İnegöl'de meydana gelen olayda Nuri Doğrul Caddesi'nde aracıyla seyir halinde giden bir sürücü aracının kapısına taş atıldığını farketti. Kontrol etmek için aracından inen şahıs araçta 66 bin lira parayla dolu poşeti almadı.

Sürücünün araçtan inmesini fırsat bilen şahıslar aracın ön koltuğunda bulunan 66 bin lirayı alarak kaçtılar.

Çevredeki işyerlerinin güvenlik kamerası görüntülerinden yola çıkan ekipler şahısların yakalanması için geniş çaplı çalışma başlattılar.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108