Dhafer Youssef sesiyle büyüledi

Nilüfer Belediyesi tarafından düzenlenen konserde sahne alan Tunuslu sanatçı Dhafer Youssef, sesi ve müziğiyle sanatseverleri farklı dünyalara götürdü.

11 Mart 2017 Cumartesi 13:40
Dhafer Youssef sesiyle büyüledi

Belediye tarafından düzenlenen konserde Tunuslu şarkıcı, bestekar ve udi Dhafer Youssef sahne aldı. Bursa Akademik Odalar Birliği Oditoryum’daki konseri Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Bukle Erman ile çok sayıda sanatsever izledi. Youssef, sevilen parçalarını bu kez Bursalılar için seslendirdi.

Müziğiyle, alışılmamış zıtlıkları uyum içinde bir araya getiren Youssef, son on yılın en başarılı Tunuslu bestecisi olarak görülüyor. Ud, piyano, kontrbas ve bateriyi aynı sahnede buluşturan Dhafer Youssef, caz müziği ve sesiyle konseri izleyenleri farklı dünyalara götürdü.

Youssef, gecenin sonunda dakikalarca ayakta alkışlandı.

İHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108